Söndag 28.2.2010

Otroligt skönt med sportlov när man får göra precis vad man vill när man vill och behöver inte stressa med någonting. inte ens med matlagning :)
Steg upp fem inatt och tittade bronsmatchen Finland - Slovakien. Bra match. synd bara att ja somnade under tiden då slovakien gjorde sina två första mål :D Matchen slutade 5-3 till Finlad och OS- bronset är vårt. tyvärr kommer man aldrig ihåg de som blev tredje.

Imårgon skall jag söka mig till simhallen redan från morgonen tillsammans med Ida. Gym + simning står på schemat. och sen shopping till kl 17.00. För sen ska jag börja bilskolan. Kl 17.10 har jag min första teorilektion ! =D HAPPY HAPPY!

Idag har jag även spanat in sommarens festivaler och undrar nu om det är någon som vill komma med mig på Sonisphere festival i Björneborg eller på Rockoff till Mariehamn eller på Peace & Love i Borlänge ?

SOMMAR SOMMAR SOMMAR KOM NU!!

sommar och kort hårNär allt bara försvinner..

..vad gör man då? Alla saker man äger och har borde ha en inbyggd "pipare" som man kan typ ringa till när man tappat den/det. Fortfarande undrar jag var mina splitternya mjukisbyxor från bikbok har hamnat och nu upptäckte jag även att mina ett par andra sportbyxor är försvunna. suck.

Om några timmar bär det iväg till Molpe på Zumba. Najs !

Och ikväll blir det hockey igen trots gårdagens fjasko. Nå får hoppas på att bronset blir vårt iallafall! Och om 4 år hoppas jag verkligen att Finland har uppdaterat sin spelartrupp och har yngre och snabbare spelare. Inte konstigt att gamla finländska 30+:are hänger med i svängarna på 25-åriga jänkkare.Favoriter just nu

Kings of leon - CloserLars Winnerbäck - Jag får liksom ingen ordning


Kolla även in alla andra låtarna på LWs skiva Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

Fredag och hockeykväll

sitter nu och väntar med spänning att klockan ska bli 2200 så man får si på hockey. HEJA FINLAND!
Har nog kommit fram till att OS har nog sabbat sömtryten i februari då man vakar och tittar på tävlingarna och matcherna. men de e värt de. för de händer ju ändå bara vart 4:e år.

köpte nya svarta jeans igår. toppen! men insåg just att dom har färgat av sig på mina ben. Sjukt, men okej får ha svarta ben ett tag... :D Och idag köpte jag nya solbrillor, vet inte varför men som det ser ut just nu kommer dom knappast till andvändning på ett bra tag. Men man kan ju altid hoppas.

Tycker det ska sluta snöa nu och allt skall smälta bort och vi välkommnar våren.
Jag vill gå i shorts, gladiatorsandaler och bikini och spela beachvolley på stranden. ÅH SOMMAR!


Mina nya knallrosa solglasögon. Nästa inköp - Gula bågar! :D

Faddergala

Kom nyss hem från faddergalan där vi hade konsert med klassen och tillsammans med ettorna. Kul va de och bra gick de. Jag uppträdde med låten Feeling good tillsammans med Karolina och Ellen och i Hold the line sjöng jag tillsammans med Sandra och Julia. Åh va de e rolit att sjunga. Kan inte vänta på nästa konsert. Nu gäller det bara att hitta nya låtar att sjunga. Damn!


Duktig elev

idag är jag duktig. trots hockeymatchen imorse så for ja ti skolan. satt istället och hade ångest på engelskan då int ja fick si på hockey men skit samma då Finland ändå förlorade. Resten av återstående dagen var awsome :D ROLIGAST PÅ LÄNGE OCH JAG ÄLSKAR VÅRA MUSIKALTIMMAR !!
då ja kom hem checkde jag fronter, och där fanns nya uppgifter från hälsokunskap som skulle göras. och duktig som jag var gjorde jag 5 av 7. Sen iväg på boxercise som va super. Mina ben skakar fortfarande av alla knäböj som vi gjorde idag. huh. nu ska ja hugga tag i skolaböckerna igen. På schemat står. matteprovläsning och finskaprovläsning. Hell yeah va ja e bra idag!

Imårgon har pojkarna basket matcher, så ja kommer spendera hela dagen där. skönt!

Ciao

Nån som vill komma med på Kent i sommar på rock off i mariehamn?


Söndag 21.02.2010

har haft fullt upp och ingen tid att skriva. Nåja iallafall hade vi Äldstes dans i fredast. och de va helt skojj. men bestämde mig att inte åka på efterfesten p.g.a. allt krångel och stack iväg till Petalax på maskeradfest istället. Och som tur så va de skitkul :) festen fortsatte hela natten och lördagen blev en mardröm!  Värsta krabbisen aj haft på länge. Måste nog börja lära mig att inte blanda olika alkoholsorter. Verkligen inte bra för kroppen.
Nu bara söndagschilin' och ikväll ska ja iallafall far å se på The wedding singer - a rock musical. Hoppas den är bra!
ciao

fuck off allt som kallar sig ungdomsförening

man blir så arg! Igen utsätt vi 92:OR för skit och aldrig får vi ha roligt. Troligen tack vare "orolig mamma" som skickade in insändaren till vasabladet om drickande ungdomar på konvent så har hon även satt stopp för den traditionella Äldstes dans efterfesten. Tack för den du. Nu finns det ju inget att se fram emot!

Och allt som kallar sig för ungdomsförening kan även dra åt f*****. De e ju bra att det finns ungdomshus som står och möglar bort och används inte till någonting. Och då man vänligt ringer och frågar om man får hyra, får man alltid samma svar.... NEJ. Var har ni då tänkt att ungdomar skall kunna samlas och ha roligt. Och det ända de är oroliga för är att någonting ska gå sönder. Ja ska bara upplysa en sak. Om nånting har gått sönder någon gång så har vi betalat. och voila´... Stället blir snyggare på samma gång.

Screw you!

puss och ha en bra alla hjältans dag

Jag mår skit och syrran ligger i rummet intill och spyr. najs. Ja vill verkligen int va sjuk nu.
Insåg även en till sak igår. Vi ha blir tråkiga, fyfan. då menar ja verkligen de. tråkiga. Ja vill festa. Jag vill ha superhemmafester som slutar oftast i kaos. Jag vill festa med alla vänner som man knappt ser längre p.g.a att de bara och endast befinner sig på krogen. Suck. Nå de e inte länge kvar.
Och nu skulle det inte heller sitta fel med en sista minuten resa till södern. Tyvärr är pengarna slut och jag är i stort beohv av sommarlov och sommarjobb. Tur är det fixat iallafall.
Imåron, om jag befinner mig i skolan ska jag bege mig till bilsolan och gå på mina första lektioner. HELL YEAH! Få se hur de går til när jag hamnar ut i trafiken :)
men nuu blir de att kolla os resten av kvällen och hoppas på att va frisk imåron.
Puss <3

Jag är en duktig elev..

det kan man inse när man först blir sjuk till helgen då man är ledig. Nå lite stegring e nu ingenting men nästan är så stockad så ja kan knappt andas! usch och fy! Bäst att va hemma och vila några dagar nu iställe så e man förmodligen på topp igen på måndag.
ikväll ska jag bara spendera tiden i soffan. Kolla tv, serier och film och vänta på att mina kära syskon skall komma hem :) kanske dom vill spela kort med mig ? kan ju alltid hoppas :)
puss

Torsdag...

är trött, sliten och har sjukt i huvet. va på en lugn och skön fotisträning just. och man märker nog att de int e meningen att man ska träna efter kl. 21.00. Jobbigt då man kommer hem och är upp i varv och slipper int och sova fören 12 tiden...
nåmen nu ska jag avsluta dagen med att ta mina 100 dagliga sit-ups medans jag kollar nya avsnittet av Lost :)
Imårgon uppmanar jag även ALLA övis elever att ha något rött/rosa eller lila plagg på sig i skolan imårgon för då firar vi alla-hjärtans dag <3
pusshej

Min kalender

upptäckte när jag stod och väntade på bussen imorse att ja hade glömt min kalender. KATASTROF. å ja hann int spring in och hämta den. Hela dagen har kännts urkonstig och jag har int alls haft på klar vad jag ska göra, vad, när och husr + att de känns som om ja ha glömt att gör en massa!
Kalendern ha blivi mitt liv. Där står allt i ordning och när man har träning och vilka läxor och möten som ska göras och gå på :)  ETT PERFEKT SYSTEM!

en till sak jag inte klarar mig utan är Mobilen. int för att jag är beroende av den på det sättet utan jag måste ha den för att se vad klockan är om och om igen. ca. 1000 ggr per dag :D Och det hjälper inte heller om jag har en klocka på armen. den glömmer jag bort direkt, ONÖDIG SAK!Basket, boxning och en hel massa svett

Hade våra första korismatcher idag. Riktit kul va de nu int och vi kan kalla spelet utklassning fastän vi inte var helt på topp. Mot Pedersöre gymnasium vann vi 49-4 och mot Vasa gymnasium vann vi på walk over eftersom de dyker upp på turnering och är bara 5 stycken och får en utvisad. Lyckat! Så spelade endast halva matchen och ställningen där blev 25-3. Synd att inte få veta vad vi skulle vunnit med om vi spelat hela matchen. Nu är det bara att fortsätta träna och NÄSTA HELSINGFORS! Den 11 mars är det finalturneringen som gäller. JAG ÄR SÅ TAGGAD!
Ikväll har jag även varit på boxercise. Amanda blev rädd för mina sidekicks :D tror ja måst sparka lite saktare nästa gång eller så måste vi skaffa tjockare mitsar. Farligt att va fotbollsspelare och få sparka ut sin aggressioner :)
Idag började även nya perioden. Dethär känns så bra! JESS JESS JESS!
Nu vila och sen sova.
Ciao

Hört på radio...

(sjungandes..)

tipaton tipaton tammikuu. UNOHDA SE! ota helmikuu koska se on lyhyempi kuu!

HAHA! xD

melodifestivalen

jag har aldrig gillat melodifestivalen. Trots detta, arbetsflitig som jag var vid socken ikväll, bänkade jag mig framför tv:n och spanade in årets talager i Sveriges första melodifestival deltävling. TALANGER IN MY ASS! Ibland undrar man nog om precis vem som hellst slipper med. och såklart går alltid dom sämsta låtarna eller publikfavoriterna vidare . Ola som i alla sina låtar sjunger om någon Nathalie. Vem fan är Nathalie?+ att hans hår va skitfult. Men Salem al Fakirs låt var ändå helt okej och ganska catchig.

Min respekt för band sjunker direkt de är med i melodifestivalen, som t.ex. The Ark.
Om man går med för att karriären går dåligt, kan man vara 100% säker att det går sämre efter att ha vari med i melodifestivalen.
Så trots mitt hat över melodifestivalen fann jag två favoriter ikväll som var awesome!
Mera sånahär låtar till melodifestivalen tack!

Frispråkarn - Singel
Pain of salvation - Road salt
My new hair

dålig kvalité på bilden, men jag gillar mitt nya hår :)

nu blir det kalas hos Amanda. Ha en trevlig helg allihopa!


Torsdag 04022010

piss och skit, nu hatar jag verkligen att va 17. Ingenting bra kommer då man fyller sjutton allt går bara ner och ingenting bra eller roligt får man göra. Så du som fyller 17 iår, ett bra tips, göm dig i ett år ! Kom just hem från roligaste träningen på länge men som sluta i fjasko då man fick hör att int vi under 18 längre var välkommna på körslaget.Trots att int uf är med denna gång. TACK FÖR DEN DU STYRELSEN!
Shysst att man ordnar en kväll från damlaget och så får int vi som e "omyndiga" va me. This sucks!
Nå får väl hitt på nått annat den kvällen då. Tur iallafall e de att Äldstes Dans är kvällen före så ja tror mitt festas får räcka med de.

Och andra problemet för ikväll. Hur fans svårt kan de va att tajma ett telefonsamtal så att båda befinner sig vid mobilen på samma gång. Tydligen svårt! Har försökt få kontakt med Sandra hela dagen, utan framgång. Jag har ringt hon har inte svarat. Hon har ringt upp, jag har inte svarat. Ringde upp igen, inget svar. och så har vi hållit på hela dagen. Bäst att skicka ett mess! Jag hatar att messa


och jaa, idag fyller Gulle Amanda 18 år!
Grattis sötnos! <3
Hoppas du haft en superdag!Imårgon blir det volleybollturnering hela dagen, och senare på kvällen firar vi denna tjej :)

Tack och gonatt

what day is it ?

Va just helt säker på att de va fredag imåron, men insåg sen att jag hoppat över en dag. fan! what a slap in the face! vill ha helg nu!

nå tur lovar morgondagen ett fullspäckat schema
  • Filosofiprov
  • Volleybollträning
  • Koristräning
  • Klippning + färgning av hår
  • Forbollsträning
Åh ja längar så efter att få håret fixat! Vill ha nå nytt och fräsht nu nu nu!

no time for blogginlägg

men nu kommer nu en liten update iallafall.
provvecka pågång å farligast av allt. DATORN! tror ja ska ha pappa att göm bort den så ja slutar sitt här och får det läst istället. + att de e tisdag idag vilket betyder serier serier serier! får försöka spara dem till helgen och koncentrera mig på hälsoläran och filofofin istället. 

så nu 1h läsning och sen träning. Tjarå!


RSS 2.0