all alone in school

försöker va duktig och har lämnat på övertid i skolan idag.
Har iallafall fått mycket gjort :)
tror bestämmt att jag e helt ensam i skolan förtillfället. de e najs!  Men nu snart blir det bilskola och sen träning!


back to life

idag återuppstår bloggen från en veckas paus. ingenting speciellt på schemat förutom mitt nya hälsoliv som jag har påbörjat. Bye bye till att gott och hej löpning. Nu är det beach 2010 som skall formas.

tänkte även jag skulle va duktig denna veckan och försöka få skolarbeten gjorda. men icke. började bra men slutade dåligt med dagens "långa sovmåron". Äh nya tag nästa vecka.
Imårgon ska jag i bilskolan igen, och de e kul. Väntar med spänning på att få börja köra. Men tror jag skall öva lite hemma först och backa fram och till baka på gården. Kanske man tillockmed vågar sig upp i skogen och köra. De e bra att bo på landet!

en blick över helgen

Fredag- Bruices and pain.
Var med gänget till Himos och åkte slalom i världens bästa väder. Bra som vi var skippade vvi vanlga backarna och satsade på off-pist. väl där var det så djup snö så man kunde bara slänga sig vart som hälst utan att skadas men trots det har jag två blåmärken på kroppen, och dessa av frontalkrocken med sandra.


Lördag
en oplanerad lördagskväll slutade i ett krogbesök tillsammans med Sandra. Och urkul blev de, trots det kanske blev nån drink för mycket! Synd bara dessa krabbisdagar när man känner inte för att äta eftersom jag är 100% säker att allt kommer upp igen. :/ Men gårdagen var värt det :D Och jag hoppas Sandra hade en bra förstakväll vid fone ;D
I'm going low, very low

japp i brist på serietittande och sysselsättning har jag nu bestämmt mig för att börja se å The vampire diaries. Kan se sannas nöjda min framför mig. Men är trots detta väldigt skeptisk, men what the hell, måste väl ge serien en chans :D

så nu kör vi. The Vampire diaries S01E01, nu kör ja marathon :DWednesday and a trip to k-stad

typ snöoväder ute och vägarna blir snötäckta, men jag har ändå bestämmt mig att åka till Kristinestad idag och hälsa på Karolina tillsammans med Camilla.
Får si då sen va vi hittar på för skojj där.

De e skönt att ha sportlov, men det ända negativa är vädret. På sportlovet vill man va uteså vi får hoppas på bättre väder till fredag då vi ska med gänget till Himos och ränna i backen.

och BTW, p-knappen på mitt tangentbort har fått något fel. gissar på att tangenterna är smutsiga men hur ska jag rengöra tangentbordet på lappen?:/ Kan man dra bort knapparna?

Men nu ska jag packa väskan och kolla ett avsnitt Lost förän jag sticker till k-stad. Ciao.Mitt hår känns så jävla livlöst just nu. Detta måste inskaffas. Try It It's Awesome!Måndag 01.03.2010

Dethär har varit en urlång dag! Vakna halv 10. Åt frukost, lekte med Fanny som sovit över och sen tog 11ans buss tillsammans med Ida till Vasa. Började i gymmet, tränade hårt och sen simmade. Gick in till stan. Åt på Panorama. Shoppade och planerade. Kaffe med Camilla och sen bilskola. De va najs. Vi va två stycken. Jag och en kille som skulle ta Lättviktarkort :D Sen drog jag till HM och köpte allt jag tittat på tidigare under dagen. Med mig hem idag fick jag en sportbag, jeans skjorta, rosa tygväst och svart kortärmad tröja.

Så e man fattig igen. Livet e hårt men tur kommer studiestödet på torsdag!

Inhandlade även en biljett till Sonisphere festival för en stund sen:D JESS JESS.
Can't wait to August.

♥ Him, Iron Maiden , Mötley Crue, Volbeat, The 69 Eyes, Alice Cooper mfl.

RSS 2.0