fuck off allt som kallar sig ungdomsförening

man blir så arg! Igen utsätt vi 92:OR för skit och aldrig får vi ha roligt. Troligen tack vare "orolig mamma" som skickade in insändaren till vasabladet om drickande ungdomar på konvent så har hon även satt stopp för den traditionella Äldstes dans efterfesten. Tack för den du. Nu finns det ju inget att se fram emot!

Och allt som kallar sig för ungdomsförening kan även dra åt f*****. De e ju bra att det finns ungdomshus som står och möglar bort och används inte till någonting. Och då man vänligt ringer och frågar om man får hyra, får man alltid samma svar.... NEJ. Var har ni då tänkt att ungdomar skall kunna samlas och ha roligt. Och det ända de är oroliga för är att någonting ska gå sönder. Ja ska bara upplysa en sak. Om nånting har gått sönder någon gång så har vi betalat. och voila´... Stället blir snyggare på samma gång.

Screw you!

Kommentarer
Postat av: Thai Nguyen

... satt stopp för den traditionella Äldstes dans efterfestenFyfan. Om det där är sant så blir det fanimej ett tredje världskrig.

2010-02-15 @ 17:57:54
URL: http://thai.mizuwhirl.com
Postat av: Janika

de e nog sant.de blir ingen efterfest

2010-02-15 @ 21:22:32
Postat av: kitty

ja e å så saaatans fitti över att man int fick ha den traditionella efterfesten. P.g.a en människa. Man behöver ju int fa på konventerna då, men man måst FAAAAN INT föstör för andra!

2010-02-17 @ 13:18:26
URL: http://kittyk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0